Synergis Oy

Synergis Oy on joensuulainen vuonna 1997 perustettu monialayhtiö. Päätoimialat ovat julkaisutoiminta sekä toimitilakonsultointi ja kiinteistönvälitys.

Keväällä 1997 aloitimme Joensuun keskustan Keskuskujalla Jarmanka-kirpputorin. Toiminta laajeni nopeasti aina mallasjuhlafestivaaleista markkinointiin. Vuonna 1999 yhtiömme järjesti Tanssistrada-Katufestarit juhlan Joensuun keskustassa Torikadulla. Juhlat olivat viisipäiväiset ja kävijöitä juhlilla oli jopa 13 000!

Vuonna 2001 lanseerasimme Suomeen Parkkiperhoset® . Aloitimme toiminnan pilottivaiheen luonnollisesti yhtiön kotikaupungista Joensuusta.

Samana vuonna laajensimme lisää myös kirpputorialalla, sillä hankimme Valintatalon yläkerrasta n. 600 m2 liiketilaa kirpputoria varten. Ja näin syntyi Valintakirppis . Nykyisin toimimme Teollisuuskatu 4:ssä, Rauta-Carlsonin risteyksessä. Kirpputori Jarmanka muutti samaisena vuonna pois Keskuskujalta alkavan liike- ja asuinrakentamisen tieltä. Kirpputori Jarmanka muutti kävelykadulle vastapäätä Muotitalo Kekälettä.

Parkkiperhos® -toiminta osoittautui niin positiiviseksi, että päätimme laajentaa sitä Joensuun lisäksi myös muihin kaupunkeihin. Nykyään Parkkiperhos® -toiminta on laajentunut myös Mikkeliin, Savonlinnaan, Lahteen ja  Kuopioon.

Syksyllä 2002 myimme Jarmanka-kirpputorin uudelle yrittäjälle.

Vuonna 2002 vuokrasimme Joensuun kaupungintalon tornin ja ristimme sen näköalahuoneen Elielin Silmäksi talon suunnitelleen arkkitehti Eliel Saarisen mukaan. Tornissa opas tutustutti matkailijoita kaupungintalon historiaan sekä kertoi ylhäältä avautuvista näköaloista. Tornin korkeassa porrastilassa oli myytävänä myös maakunnan käsityötaidon näytteitä.

Keväällä 2004 yhtiömme solmi Joensuun kaupungin kanssa sopimuksen Joensuun Uutiset- lehden ilmoitusmyynnistä.

Syksyllä 2010 yhtiömme laajeni toimitilamarkkinoille. Synergis- toimitilakonsultointi on Joensuussa toimiva toimitilojen asiantuntija. Tehtävämme on löytää yrityksellesi toimitilat,joissa on ilo tehdä työtä ja jotka tukevat liiketoimintanne menestystä. Synergis toimitilakonsultointi auttaa yrityksiä löytämään parhaat toimi,-liike-ja varastotilat nopeasti ja helposti. Synergis LKV perustettiin syksyllä 2013. Yhtiön perustaminen on suora jatkumo toimitilakonsultoinnin kehityskaaresta.

Yritystoiminnan tueksi

Synergis Oy