Valintakirppis - suosittu itsepalvelukirpputori Joensuussa

 

Myyntikeskus - Second Hand Centre       p . 013-223 880

Palvelemme:                    
ma-pe 10-18             
la         10-15         
su        12-16  
 
Isänpäivänä 10.11. palvelemme normaalisti klo 12-16

Varaa kirppispaikka viikoksi 33 € / 7pv!

Tai varaa vähintään neljä viikkoa 30€ / 7pv ( VARAUKSET TÄLLÄ NETTISIVULLA, KASSALLA TAI PUHELIMITSE)

HUOM! MUUTIMME P-ALUEEN KIEKKOPYSÄKÖINNIN PIIRIIN. 2 H KIEKOLLA KLO 8-18.

Olemme itsepalvelukirpputori, jolla on pitkät perinteet toimialalta. VALINTAKIRPPIS sijaitsee Joensuussa, Teollisuuskatu 4:ssä.

kirppis_sisäkuva2

Voit myös varata ja maksaa myyntipaikkasi sivuiltamme! TÄSTÄ PÄÄSET VARAAMAAN!

Muutama seikka miksi kannattaa tuoda tavarasi Valintakirppikselle myyntiin:

 1. Vaihdamme tänä vuonna yli 1.2 miljoonalla eurolla asiakkaidemme tavaraa
 2. Myyntipöytiemme keskimyynti n. 160€ viikossa
 3. Paikkavuokra päivässä n. 5€
 4. Saat talon puolesta hengarit, hälyttimet, teipit. Vaatetangot pöydissä mukana.
 5. Joensuulainen, perinteikäs ja tunnelmallinen. 

Käynti kirpputorilla on enemmän kuin ”shoppailu”. Kirpputorilla on tunnelmallista. Se on kuin ”mummon arkku ullakolla”, josta voi löytää satumaisia aarteita, arvokkaita esineitä ja paljon päivittäiseen käyttöön sopivaa tarpeellista tavaraa. Mikään tavallinen kauppa ei voi sitä korvata.  

Valintakirppis  ei ole pelkästään kauppa, jossa tavarat roikkuvat rekeissä. Meillä tavaroiden kirjo on laaja, eri vuosikymmenet kohtaavat ja esineet kertovat eletystä elämästä. Mennyt aika on myös läsnä ja tuo asiakkaille monenlaisia muistoja myös heidän omasta elämästään. Tämä näkyy ja kuuluu kirppiksen käytävillä käydyissä keskusteluissa. Ei ole pelkästään sattumaa tavata kirppiksellä myös kuuluisuuksia, antiikin keräilijöitä ja vaatesuunnittelijoita, jotka saavat meiltä materiaaleja ja inspiraatiota töitään varten. Tietenkin kirpputorikäynti on aina myös jännittävä pieni seikkailu: suurinta on löytämisen riemu! Ei myöskään pidä unohtaa sitä tosiasiaa, että kirpparilta löytyy myös todella laadukasta, jopa käyttämätöntä tavaraa koko perheelle.

Käynti kirppiksellä on monille myös sosiaalinen tapahtuma. Siellä on helppo aloittaa keskustelu aivan vieraankin ihmisen kanssa. Meillä syntyy uusia tuttavuuksia ja pian on koossa tuttavapiiri, jossa vaihdetaan kuulumisia ja keskustellaan ajankohtaisista asioista. Tervetuloa itse kokemaan, myymään, etsimään ja löytämään!

valintakirppis_namukuva_2015-04Tavaravalikoimaa: 

 • Aikuisten ja lasten vaatteet ja jalkineet
 • Lasten lelut, pelit, kirjat, rattaat, sukset, polkupyörät
 • Urheilu- ja kuntoiluvälineet
 • Sähkö- ja elektroniikkalaitteet, atk-laitteet sekä -tarvikkeet
 • Lvi-laitteet ja -tarvikkeet
 • Antiikkiesineet, vanhat kalusteet , taulut,  korut, keräily- sekä kotitaloustavarat
 • Kirjat, lehdet ja kortit
 • Vintage-asusteet ja -vaatteet

Hinnat ovat edullisia

Meiltä voit ostaa upeita ja erikoisia arvotavaroitakin edullisesti. Voit jopa löytää ihania harvinaisuuksia pienellä rahalla! Tällaisen kokemuksen jälkeen mieli on iloinen ja kirpparikäynnistä jää miellyttävä muisto.
Satoi tai paistoi, siististi sisällä!

Avoinna joka päivä!

Palvelemme Teitä:

ma - pe    10 - 18
la             10 - 15
su             12-  16 

Puh. (013) 223 880

Meillä voit maksaa myös pankki-ja yleisimmillä luottokorteilla!

Informaatiota myyntipaikkojen vuokraajille

Varaa ja lunasta paikkasi ajoissa, riittävän pitkäksi aikaa. Myyntipaikka Valintakirppiksellä käsittää myyntipaikan, kovahälyttimet (arvokkaimpiin tuotteisiin,pl.hälytin- vaijerin vuokra 0,20€/kpl), vaatetelineen, vaateripustimia ja oikeuden sovitun pituiseen myyntijaksoon. Myymme erikseen myös tarrahälyttimiä (0,10€/kpl), joita suositellaan esim. astioihin, kirjoihin, tms. koviin tuotteisiin, eli tavaroihin, joihin normaalinhälytinnapin kiinnittäminen ei ole mahdollista. Lisäksi paikan väliaikatietojen tulostus kassalta maksaa yhden euron. Tule joukkoomme, tavaroiden myynti on hauskaa ja tuottavaa! 

Huom. Valintakirppiksellä on oikeus purkaa vuokrasuhde, esimerkiksi epäsiisteyden tai yleisen vaarallisuuden takia. Vuokrasuhde puretaan myös silloin,jos myyntipaikan vuokrat myöhästyvät jatkuvasti tai niitä ei saada perittyä paikanvuokraajan myynnistä suoraan. Valintakirppiksellä on siis oikeus periä maksamattomia paikkavuokria myös myyntipaikkaan kohdistuvasta myynnistä. Paikkavuokrat on maksettava aina varauksen yhteydessä,sillä näin vähennämme riskiä, että paikan varanneet jäävät saapumatta.

Tutustu kirpputorin ohjeisiin kohdassa kirppisohjeet tai tule käymään toimipaikassamme Teollisuuskatu 4:ssä.

Myyntipöytien varaukset ja maksut voit tehdä kätevästi klikkaamalla alla olevaa pohjakarttaa ja pääset varausvalikkoon. Puhelinvaraukset 013-223 880.

Täysi viikko vain 33€ / 7 pv  (online-varaus 33€ / 7 pv)

Huom! Kun noudat tilitystä vuokra-ajan päätyttyä,niin sinun tulee esittää kuitti varauksesta, henkilötodistus tai kopio nettivarauksesta. Tämä siksi, että kuka tahansa ei voi noutaa rahojasi.

 

 

Kartta myyntipaikoista:

(klikkaamalla kuvaa pääset varaamaan myyntipaikan)

valintakirppis_pohja